Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Motocykl vs Samochód

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście samochód na pierwszym miejscu.Bezpieczniejszy, całosezonowy, ;)

Ale motocykle też zaczęły mi się podobać. Może na następny sezon zrobię Sobie prawko na motor i kupię coś ok 600sety ;)

Opublikowano

Nic nie sądzę o motocyklistach.

@UP dlaczego samochód bezpieczniejszy? Umiesz jeździć to każdy pojazd bezpieczny ;)

Ja tam wolę motory. Dlaczego? "Nie obowiązują" Cię wszystkie przepisy, korki to nie problem, miejsce parkingowe także nie. Motor to coś pięknego <3

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Nic nie sądzę o motocyklistach.

@UP dlaczego samochód bezpieczniejszy? Umiesz jeździć to każdy pojazd bezpieczny ;)

Ja tam wolę motory. Dlaczego? "Nie obowiązują" Cię wszystkie przepisy, korki to nie problem, miejsce parkingowe także nie. Motor to coś pięknego <3

Po polskich drogach jeździ wielu kierowców którzy nie patrzą w lusterka.

Jeżeli masz jakiegoś znajomego który jeździ trochę motorem zapytaj się czym to grozi ;)

To że Np. Ty umiesz jeździć nie oznacza że ktoś potrafi.Wyjedziesz na drogę i zginiesz dlatego że kto nie umie jeździć ;)

Mam prawko prawie rok trochę kilometrów przejechane i wiem jak ludzie jeżdżą :)

Jakie przepisy niby motorów nie dotyczą :huh:??

Opublikowano

jasne że samochód ... na drogach jest zbyt wielu debili którzy chcą "zaszpanować" czy co i zapierdalają jak debile, nie zobaczy Cie/ nie zdąży wyhamować i po problemie ;)

Jakie przepisy niby motorów nie dotyczą ??

chodzi pewnie o to że jak pocisniesz na 1 kole przy fotoradarze to nie zrobi Ci foty i inne gówna.

Opublikowano

Dla mnie motor <3 Czemu? Wszędzie się zmieścisz fajnie się patrzy jak tak koło ciebie w korku stoi skuter/motor.

napis2q.png

Napis by Me

Opublikowano

zdecydowanie motor. Auto sie przydaje jak jedziesz na wakacje ale motor to jest jednak coś

Opublikowano

ja głosuje na samochód, ale w motocyklu za to czujesz ten wiatr we włosach xD

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Ja stawiam jednoślada na 1-pierwszym miejscu.

Dlaczego?

Od młodego interesuje się nimi i to one we mnie budzą największą adrenaline.

Obecnie jeżdzę 125 ale miałem już w swoich rękach kilkanaście razy 250ccm / 600 ccm.

Samochód?

Narazie to nie na mój wiek ale jak podrosnę i będę miał te 18 lat (jak nie więcej) to napewno podejdę pod egzamin na kategorię B.

Opublikowano

Motor <3

nie dlatego że jest bezpieczniejszy bo nie jest, tylko dlatego że ja wsiadając na mój czerpie radość z jazdy przyśpieszenie wejście w zakręt zajebiste uczucie.

btw. mi motory że tak powiem wszczepił mój ojciec kiedy kupił mi motorynkę

Opublikowano

SAmochod!

Wygoda, Muza, i szybka jazda (na motorze tez mozna popierdzielac ale jednak bardziej wole samochod), od malego zapierdzielalem w nfs 3 pozniej inne giery samochodowe i to mnie pociaga od pierwszych moich krokow ;d

Drift, szybkosc i inne bajery xD

Opublikowano

Helloł motoł.

Tutoriale Minecraft:

Mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/361079-mod-nazywanie-pupila/

http://www.mpcforum.pl/topic/360910-modpokeballs-pokemon/

Cs 1.6:

http://www.mpcforum.pl/topic/362003-tutduzy-ping-wejdz/page__p__2559165#entry2559165

Opublikowano

SAmochod!

Wygoda, Muza, i szybka jazda (na motorze tez mozna popierdzielac ale jednak bardziej wole samochod), od malego zapierdzielalem w nfs 3 pozniej inne giery samochodowe i to mnie pociaga od pierwszych moich krokow ;d

Drift, szybkosc i inne bajery xD

ehh nie radzilbym porownywac swiata wirtualnego do swiata prawdziwego

hersygna.png
Opublikowano

Zależy też jakie auto i jaki motocykl chcesz mieć , ja szczeżę wolę od samochodu Crossa

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...